Zomerweken 2020

Zomerweken 2020

Zin in de zomer? Samen met aanbieders uit de sport en culturele secotor wordt er hard gewerkt aan een bruisend zomerprogramma. Stilzitten of vervelen is niet nodig. Van peuter tot ouderen, van volwassen tot pubers. Als het aan de aanbieders ligt komt iedereen aan bod. 

De zomerweken zijn een initiatief van o.a. Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloosbewegen en Welzijn Zeewolde. De activiteiten zullen plaats vinden op de sportacomodaties, waarbij de tent op het Kluunpark een belangrijke rol zal vervullen, maar ook bij de sfinx of locaties elders in Zeewolde. 

Hier vind u het rooster van de Zomerweken week 5! 

DEELNAME:

De Zomerweken werken zonder subsidie of sponsoren. Als tegemoetkoming in de kosten vragen we soms een kleine bijdrage. Afhankelijk van de activiteit en/of je wensen kan dit zijn in de vorm van een Proefkaart of een zogenaamde Dagkaart. Wanneer voor een activiteit bijvoorbeeld veel kosten worden gemaakt voor materiaal kan er een toeslag gelden. Ook kan het zijn dat een aanbieder zijn eigen tarief bepaald. Op de kalender zie je wat van toepassing is voor de door jou gekozen activiteit.
We wensen je komende weken veel plezier en mooie ontmoetingen!

Wist je dat?
- Er wekelijks nog nieuwe activiteiten aan het overzicht worden toegevoegd?
- We open staan voor extra ideeen?
- Vrijwilligers van harte welkom zijn?

Voor een bijdrage van 2 euro ontvang je een dagkaart die je recht geeft op een gratis kop koffie, thee of limonade, maar ook tot andere activiteiten die deze dag mogelijk nog plaatsvinden.

Proefkaart

Voor 5 euro koop je een proefkaart. Hiermee kun je aansluiten bij maximaal 10 activiteiten uit het proefmenu. Dit proefmenu wordt samengesteld uit een serie van proef- en probeer lessen bij uiteenlopende aanbieders. Inbegrepen is een gratis kop koffie, thee of limonade tijdens de openingstijden van het terras op het Kluunpark.
Ben je als lid reeds aangesloten bij de betreffende aanbieder? Dan sluit je uiteraard gratis aan. Denk je dat je slechts eenmalig mee wilt doen met een activiteit? Dan is een dagkaart een goed alternatief.

Dagkaart
Op de dagen dat er springkussens zijn, geknutseld wordt of andere activiteiten waarvoor de organisatie extra kosten maakt, verkopen we dagkaarten. Voor 2 euro kun je die dag meedoen aan alle activiteiten. Bovendien krijg je op vertoon van je polsbandje een gratis beker limonade, koffie of thee.

Zomerkaart
Neem 6 weken lang vrij deel aan alle activiteiten waarvoor je een proefkaart of dagkaart voor nodig hebt. Je betaald eenmalig 10 euro. In tegenstelling tot de dagkaart krijg je op vertoon van je polsbandje geen gratis beker limonade, koffie of thee.

Overige
Soms bepaald een aanbieder zijn eigen deelnemer tarief. Ook daar is het overzicht duidelijk in. 

Zowel de proefkaart als de dagkaart en zomerkaart zijn persoonsgebonden.

Contact
De zomerweken is een initiatief van de Sport & Cultuur Zeewolde, Welzijn Zeewolde en Grenzeloos Bewegen. Vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mail naar info@sportencultuurzeewolde.nl

 

Contact

Sport & Cultuur Zeewolde
E-mail: Info@sportencultuurzeewolde.nl
Website: www.sportencultuurzeewolde.nl/
Facebook: www.facebook.com/Sportencultuurzeewolde

Downloads

ZOMERWEKEN ROOSTER WEEK 6

Facebook