Atletiekvereniging

Inleiding

Onder leiding van ervaren trainers, ondersteunt door een aantal assistent-trainers, werken rond de 140 jeugdatleten wekelijks aan hun conditie en vaardigheden. Variërend van puur atletiek, hardlopen of een combinatie hiervan. In de winterperiode leggen we ons bovendien toe op crosslopen.

 

Aanbod

Atletiek
De pupillen trainen van april tot begin oktober lekker buiten rondom ons clubgebouw en in de winterperiode binnen in de zaal. De oudste junioren trainen afwisselend rondom het clubhuis en op de atletiekbaan in Harderwijk. Centraal staat het oefenen van de zogenaamde technische disciplines zoals: verspringen, hoogspringen, sprinten, hordelopen, balwerpen, kogelstoten, speerwerpen en discuswerpen. 

Hardlopen
Hardlopen is een belangrijk onderdeel van atletiek, maar wordt binnen de vereniging eveneens als afzonderlijke sport beoefend. Ook is hardlopen soms een welkome ondersteuning voor andere soorten sportbeoefening. Vanaf 11 jaar kun je aansluiten binnen onze jeugdlooptraining op de maandagavond. Deze training is gericht op het verbeteren van je looptechniek en je loopprestaties.

De Moef Club
Een speciale groep voor 4-5 jarigen! Lekker samen bewegen. Toegespitst op de leeftijdsgroep.

Contact