FITkeeper

Inleiding

FITkeeper biedt zowel personal training als diverse groepstrainingen aan. Samen met een trainer die weet hoe het is om in jouw (sport)schoenen te staan bepaal je jouw persoonlijke doel en stellen we een plan op hoe we hier naartoe kunnen werken. Met een personal trainer ga je aan de slag om dit doel te bereiken. Ook biedt FITkeeper diverse groepstrainingen en groepsactiviteiten aan. Niet alleen voor het sportieve maar ook voor het sociale aspect.

Aanbod

Personal training, zowel één-op-één, twee-op-één

Aan de hand van jouw doel bepalen we samen hoe en in hoeveel tijd we dit doel gaan bereiken. Dit doen we aan de hand van een persoonlijk op maat gemaakt plan op het gebied van zowel sport, bewegen en voeding. De trainingen kunnen op diverse locaties plaatsvinden (buiten, bij jou thuis, in de sportschool of in de trainingsstudio van FITkeeper).

 

Groepstrainingen

FITtraining

De FITtraining is een algemene training voor het verbeteren van o.a. het uithoudingsvermogen, kracht, spierversteviging, lenigheid, enzovoort. We trainen op of bij het strand, op verschillende plaatsen in de wijk of in het bos. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van muurtjes, bankjes en speeltoestellen in de omgeving. Er wordt niet met zware gewichten gesleept, maar door middel van het eigen lichaamsgewicht, spelvormen en conditievormen verzorgen we een afwisselende training.

 

50+ training

De 50+ training is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook goed voor de sociale contacten. De training vindt buiten plaats en bestaat o.a. uit het verbeteren van het uithoudingsvermogen, spierversteviging en het verbeteren van de balans en coördinatie.

 

Diverse overige groepstrainingen:

Yin Yoga, core stability training, racefiets clinics en sportief wandelen

Contact

FITkeeper

Kees Lozekoot

Distel 6
3893 GP Zeewolde

   

Facebook