Golfclub Zeewolde

Inleiding

De golfclub van Zeewolde!

Wist u als inwoner van Zeewolde dat onze gemeente werkelijk uniek is in Nederland? Geen enkele stad heeft een Golfbaan van het niveau van Golfclub Zeewolde midden in de bebouwde kom!  Vlak naast de Hockeyveldjes ligt een uniek parklandschap waarin je perfect kunt genieten van de stilte,  de perfect onderhouden baan en  het mooiste terras van Flevoland! De openbare Golfclub Zeewolde bestaat als sinds 1984, de combinatie van pioniers (leden uit de polder) en ervaren golfers (leden van het vasteland) hebben van Zeewolde van meet af aan een “open” vereniging gemaakt waar kwaliteit, gastvrijheid en sportiviteit voorop staan.

Wij hebben vier “lussen”van 9 holes, een daarvan is iets korter en bijzonder geschikt als je nog niet zo ver   kan slaan of het nog wilt leren.

 

Golf doe je samen!

Samen met je kinderen, samen in de competie voor de beker, samen met je leeftijdsgenoten, samen gezellig als recreatie op zeterdagmiddag, samen met andere leden in de vereniging ongeacht leeftijd of vaardigheid, Iedereen kan samen Golfen  en bij Golfclub Zeewolde is iedereen welkom! En op Golfclub Zeewolde is er iedere dag wel wat te doen, van afterwork golf op  maandagavond tot bitterballengolf op zaterdag tot clubkampioenschappen en competitie!

Jeugd tot 16 jaar is gratis lid, alleen moet je wel je golfvaardigheidsbewijs halen via het GolfSTART programma.

 

Golf is een echte sport!

Maar dan wel een sport die uniek is omdat je ongeacht je leeftijd je er altijd mee kan starten en je tot op hoge leeftijd ermee door kan gaan. Heb je tennis, voetbal, honkbal of hockey gespeeld, dan is Golf voor jou een eitje! Je hebt dan al dezelfde beweging gedaan en je kunt snel vrij goed golfen. Maar ook als je ouder bent kun je Golf nog prima leren. Misschien sla je dan niet meer zo ver, maar er zijn nog heel veel onderdelen van het spel waar je je tot op hoge leeftijd nog prima in kunt verbeteren.

 

Mindervaliden golfen juist ook!

Wij hebben een speciaal voertuig (de paragolfer) waardoor je ook met een lichamelijke beperking gewoon kunt golfen. Het gebruik ervan is gratis voor onze leden.

 

Golf is supergezond.

Geen stress, lekker buiten, flexibel, stevig wandelen, rust, mooie omgeving, focus op de bal, zover mogelijk, heel geconcentreerd, gezellig, dit zijn allemaal aspecten die bijdragen tot gezond ouder worden! Je gewrichten blijven soepel, je conditie op peil. Zonder blessures of beschadigingen.  Dus Golf is ideaal voor iedereen die actief een teamsport heeft gedaan en toch wil blijven doorsporten.  Investeer in je gezondheid en ga golfen!

 

Hoe begin ik met Golf en is het duur?

Als je nog niet kunt golfen dan bieden wij het GolfSTART programma aan, daarmee krijg je voor €99 de golfvaardigheid aangeleerd en kun je de baan in!  Het is all-inclusive, dus met materialen en ballen.  Daarna zou je bijvoorbeeld lid van  de Jol kunnen worden en  voor €33 per maand het hele jaar door onbeperkt golfen.  Jeugd tot 16 jaar is gratis lid. Werk je nog en heb je alleen ‘s  avonds tijd?  Dat is perfect want dan is de baan op zijn mooist en superstil. Je kan dan een Twilight speelrecht nemen voor maar €67 per maand voor alle lussen (nb in de winterperiode kan je natuurlijk de hele dag spelen).

Contact

Golfclub Zeewolde

Golflaan 1
3896 LL Zeewolde