Health Centre Zeewolde

Inleiding

Bij Health Centre zijn wij elke dag bezig met de inhoud van het woord "fit". Wat dit precies voor iemand betekent, kan heel uiteenlopend zijn. De één voelt zich fit wanneer hij/zij zonder hijgen boven aan de trap staat en de ander voelt zich pas fit wanneer hij/zij een hele marathon kan lopen of vijftig push-ups kan doen zonder te stoppen. Wat voor u het woord fit ook inhoudt, bij Health Centre is het onze uitdaging u weer fit te laten voelen.

Aanbod

Bij Health Centre proberen wij u altijd zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van u doelen, ongeacht wat het doel is. Wij hebben twee fitnesszalen waar u aan de slag kunt gaan. De eerste zaal noemen wij de functionzaal. In de functionzaal heeft u de genoeg ruimte om verschillende oefeningen te doen met matjes, kettlebels, stootkussens, bokszakken, en nog veel meer! In de krachtzaal staan verschillende krachttoestellen zoals, benchpress, legpress en chestpress, maar ook los materiaal als dumbbells, barbells en gewichtsschijven waarmee getraind kan worden. Tevens staat er ook cardio-apparaten als hometrainers, crosstrainers en loopbanden.

Is het reguliere fitness niets voor jou en volg je liever groepslessen? Wij bieden een scala aan group fitness work-outs, traditioneel of compleet vernieuwend volgens de laatste trends!

Contact

Health Centre Zeewolde

Fitness

Marsweg 12
3893 GA Zeewolde