Inside Out Sports

Inleiding

Bij Inside Out Sports laten we graag iedereen de positieve effecten van het buiten sporten ervaren. Ook als dat door psychische of sociaal-emotionele problemen soms moeilijk is. We bieden zorg aan jongeren en jongvolwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij alledaagse vaardigheden. Door psychomotorische therapie te combineren met buiten sporten verbeter je zowel jouw fysieke als mentale gezondheid.

Het sporten is één-op-één of in groepen van maximaal zes deelnemers op één trainer. Zo is er altijd voldoende aandacht voor jouw persoonlijke doelen en ontwikkeling.

Aanbod

Vanaf 30 september 2019 bieden we in Zeewolde groepstrainingen aan. Op de maandagavond is er rugby voor jongens vanaf 14 jaar. Wil je liever verschillende sportactiviteiten doen? Dan is Sandstorm wat voor jou! Op maandag en donderdag geven we twee trainingen. Tussen 16:00-17:00 uur voor jongeren en tussen 17:00-18:00 uur voor jongvolwassenen.

Daarnaast is er de mogelijkheid voor individuele begeleiding of therapie. Hierbij ga je één op één met een van onze trainers aan de slag. Je leert hoe je tijdens het beoefenen van een outdoor sport jouw persoonlijke doelen kan behalen.

Meer informatie lees je op de website www.insideoutsports.nl/pmt-in-zeewolde.

Contact