Kidz Extra

Vind uw kind het ook zo spannend om naar de sportvereniging te gaan, ziet hij er zo tegen op om buiten te voetballen met zijn vriendjes, durft uw dochter niet mee te doen met het klimmen in de bomen, of spelletjes te spelen op het speelplein. Is aansluiting vinden bij de groep een leuke uitdaging?

In het schooljaar 2022/2023 hebben wij met project Kidz Extra ondersteuning geboden aan kinderen die hier op wat voor manier dan ook behoefte aan hadden. In de vorm van een laagdrempelige gymles hebben wij geprobeerd weer meer plezier en vertrouwen te geven in bewegen. 

Het project is inmiddels afgelopen, maar goed nieuws! Nicole Liefhebber van At Move 4 Life biedt multisportlessen aan welke aansluiten op het aanbod van Kidz Extra. Bij multisport maken kinderen kennis met allerlei vormen van bewegen en ontwikkelen ze zich breed motorisch. Plezier in bewegen is het belangrijkste doel.

Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan een gratis proefles op de volgende momenten:
Vrijdag 23 juni:        15.15 - 16.00 Sporthal Zeewolderhoek
Woensdag 28 juni:   15.15 - 16.00 Sportcomplex Het Baken
Woensdag 5 juli:      15.15 - 16.00 Sportcomplex Het Baken 

Deze proeflessen zullen plaatsvinden in een klein instroomgroepje, voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben of voor wie sporten in een grotere groep nog te spannend is. Aanmelden voor deze lessen is noodzakelijk via info@atmove4life.com. 
Meer informatie kunt u vinden op www.atmove4life.com 

Heeft u nog andere vragen over sport of bewegen voor uw kind, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de buurtsportcoach, wij denken graag met u mee. 

 

Contact

Sport & Cultuur Zeewolde

Martje van den Bosse

Horsterweg 25
Zeewolde