Ons Stekkie

Inleiding

In 2022 bestaat de H.S.V. "Ons Stekkie", de lokale hengelsportvereniging in Zeewolde, 35 jaar.

De vereniging is opgericht in 1987. We zijn houder van alle visrechten binnen de gemeentegrens en geven hiervoor de schriftelijke toestemming VISpas uit. Hiermee kun je in ruim 80% van alle Nederlandse wateren vissen.

Zeker in de afgelopen jaren bleek dat op elk voor jou haalbaar tijdstip gezond in de buitenlucht sportief ontspannen jong en oud(er) goed doet. Vissen kun je alleen of in teamverband, alle technieken vinden hun plaats binnen de club. O.a. Vliegvissen, Karpervissen, Witvissen, Zeevissen en Roofvissen. Voor de actief ingestelde jeugd is er Streetfishing. Een redelijk nieuwe hengelsporttak waarbij je niet aan 1 plek gebonden bent en weinig materiaal nodig hebt om de grootst mogelijke roofvissen te vangen. Dit kan iedereen en tegen elk budget. En dat maakt Streetfishing een perfecte optie voor jeugd om met het vissen te beginnen. Zeker in een waterrijk dorp als Zeewolde is hengelsport jou sport.

Aanbod

Buiten o.a. veel op hengelsport gerichte activiteiten zoals wedstrijden, info avonden voor de jeugd en senioren, organiseren wij ook, culinaire avonden en dartavonden etc. etc. Bij dit alles staan de leden, de vereniging, het viswater en het eigen clubhuis centraal. Gezond in de buitenlucht sportief ontspannen is wat jong en oud(er) goed doet.. 

Contact

Hengelsport Vereniging ''Ons Stekkie''

Baardmeesweg 4a
3899XS Zeewolde

 

Facebook