Sebastian Muziek

Inleiding

De oprichters van Sebastian Muziekonderricht zijn Noortje en Eduard, beide rasmuzikanten, afgestudeerd aan het Conservatorium te Utrecht. Eduard heeft als componist en producer diverse muziekensembles opgericht. Ensembles die zich voornamelijk richten op wereldmuziek, en waarmee hij diverse interessante projecten heeft uitgevoerd en waarmee hij momenteel ook nog intensief en creatief mee bezig is. Hij heeft daartoe vele muziekstijlen uit de hele wereld bestudeerd.

Noortje heeft in diverse klassieke orkesten gespeeld en ook in diverse ensembles. Ze heeft hoofdvak fluit en methodieklessen gegeven aan het conservatorium van Hilversum en later aan het Conservatorium van Amsterdam. Noortje en Eduard hebben zowel samen als afzonderlijk concerten en optredens gegeven in binnen en buitenland, op radio en tv.

Aanbod

Momenteel worden er gitaar, piano, fluit, keyboard, drums, basgitaar en zanglessen gegeven aan ruim 200 leerlingen. Natuurlijk zijn er popbands geformeerd die wekelijks gecoached worden door enthousiaste docenten. Heel bijzonder is de mogelijkheid tot het volgen van computertechniek lessen, gericht op het maken, of opnemen van muziek. Het gezellige theatertje, wat in de loop der tijd tot ontwikkeling kwam, is bijzonder geschikt om de leerling ook af en toe de gelegenheid te geven om voor familie en bekenden op te treden in een ontspannen, en gemoedelijke sfeer.

Contact

Sebastian Muziekonderricht

Krachtenveld 28
3893CD Zeewolde

Facebook