Sport Carrousel Volwassenen

Sportcarrousel Volwassenen

Zoekt u de mogelijkheid om een nieuwe sport te proberen, een andere sport te beoefenen of een kijkje te nemen bij een vereniging? Verschillende sportverenigingen in Zeewolde organiseren het sport carrousel voor volwassenen.  Dit geeft u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging en de sport te proberen. 
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Heeft u vooraf vragen, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. 

 

Woensdag 10 mei 19.30u-21.00u
Jeu de boules vereniging LTE trapt het carrousel af op woensdagavond 10 mei! Misschien een vereniging waarvan u helemaal niet weet dat Zeewolde deze heeft. De jeu de boules banen liggen wat verstopt op sportpark de Horst. 
Een gezellige vereniging met meerdere trainingsmomenten per week. Een leuke plek om jeu de boules te spelen! 
Vanaf 19.30u bent u welkom in de kantine van Hockeyclub Zeewolde, Horsterweg 214, de koffie staat klaar. Aansluitend zullen we met elkaar naar de jeu de boules baan gaan om hier te spelen. Voor materiaal wordt gezorgd.

Zaterdag 13 mei 10.00u-11.30u
In dezelfde week staat op zaterdag direct tafeltennis op de planning. Vanaf 10.00u bent u welkom in sporthal Polderwijk, Gedempte Gracht 19. Ook hier zal de koffie klaar staan en wordt er gezamenlijk tafeltennis gespeeld. Een mooi moment om het spel (weer) eens te proberen, op een ontspannen en laagdrempelige manier. Tafeltennisvereniging ZETA zorgt voor materiaal, zaalschoenen zijn gewenst. Mocht u interesse hebben om vaker tafeltennis te spelen dan kunt u hier ook meer informatie krijgen over deze vereniging en mogelijkheden die zij bieden. 

Woensdag 24 mei 19.30-21.00u
Op woensdagavond 24 mei bent u welkom bij HockeyClub Zeewolde, Horsteweg 214, zij zullen u laten kennismaken met FitHockey. Een wat rustigere spelvorm, zeer geschikt voor beginners of senioren. De koffie staat klaar. Gemakkelijke kleding en sportschoenen zijn gewenst. Om 19.30u is de kantine open, aansluitend zullen we naar het veld gaan en rond 21.00u sluiten we de avond weer af. 

Woensdag 31 mei 19.30-21.00
De Bridgevereniging Zeewolde sluit de meimaand af. Ook deze avond bent u welkom in de kantine van Hockeyclub Zeewolde, deze avond staat in het teken van bridge. Misschien een sport die u nog niet kent, maar zeker een hele gezellige vereniging. Tijdens deze clinic zullen leden van de vereniging een begin maken met het uitleggen van het spel bridge. U bent van harte welkom vanaf 19.30u. Zien we u ook? 

Woensdag 7 juni 19.30-21.00
Deze week trekken we de wandelschoenen aan. In Zeewolde vindt begin van de avond de avondvierdaagse plaats. Wilt u beginnen met wandelen of eens samen met een groep onder begeleiding van de wandelcoach bewegen, u bent van harte welkom. Er is ook mogelijkheid voor een smovey clinic, een hulpmiddel wat op verschillende manieren ingezet kan worden tijdens wandelen. 
Verzamelen om 19.30u bij het clubhuis van de atletiekvereniging, Kluunpad 21.  https://www.zeewolde-atletiek.nl/

Woensdag 14 juni 19.30-21.00u
Deze week is alweer de laatste sportclinic van het beweegcarrousel. De voetbalvereniging laat u graag kennis maken met o.a walking footbal.
Heeft u al een tijd niet gevoetbald, juist nog nooit geprobeerd of altijd al eens willen doen, dit is uw kans! Om 19.30u staat de koffie klaar in de kantine van VVZ, op Sportpark de Horst. https://vvzeewolde.nl/

We hopen u te zien! 

 

Contact

Sport & Cultuur Zeewolde

Martje van den Bosse

Horsterweg 25
Zeewolde

 

Foto Album

Fit Hockey - Hockeyclub Zeewolde