Volleybal Zeewolde

Inleiding

Volleybalvereniging Zeewolde is een gezellige vereniging voor jong en oud. Er spelen teams in de Cool Moves-, de ABC jeugd-, de senioren- en de recreantencompetitie. Trainingen en wedstrijden worden in de zaal gespeeld. In de zomer wordt er ook vaak op het strand gevolleybald.

Aanbod

Heb je talent, kun je goed overweg met een bal en wil je verder komen in het volleybal? Vind je het gezellig om in een team te sporten? Misschien is volleybal dan wel DE sport voor jou!

Voor kinderen die op de basisschool zitten, wordt Cool Moves Volleybal aangeboden (CMV). je leert stap voor stap alle technieken voor het volleyballen. Als je lid wordt van de vereniging en dus in een volleybalteam gaat spelen, kun je meedoen aan de wedstrijden die op de zaterdag worden gespeeld.

Voor de Sport- en Cultuurimpuls heeft de volleybalvereniging een speciale aanbieding: Kom twee keer trainen bij de volleybalvereniging en ontdek jouw volleybaltalent! Als er genoeg animo is om te volleyballen, sluiten we de trainingen af met een gezellig toernooi, waarin je kunt laten zien hoe goed je het volleyballen al onder de knie hebt. 

Wil je het wel eens proberen? Neem dan je vrienden/vriendinnen mee, schrijf je in en kom gezellig met z'n allen naar de volleybaltraining!

Contact

Volleybalvereniging Zeewolde

Postbus 124
3890 AC Zeewolde

Foto Album

Bovenhandse opslag oefenen
CMV wedstrijd