Wereldmeiden in beweging

De eerste ronde van het project wereldmeiden zit er bijna op. Na het sportcarrousel mogen de wereldmeiden nu nog een tijdje sporten bij een vereniging naar keuze om een specifieke sport beter te leren kennen en mogelijk lid te worden. 

In het najaar van '23 zal de volgende ronde van start gaan. Ook voor deze ronde zijn we weer op zoek naar wereldmeiden en buddy's in de leeftijd van 13 t/m 28 jaar! 

Een project met impact
Wereldmeiden betekenen iets voor elkaar, leren van elkaars culturen, doen positieve sport ervaring op, helpen elkaar en mogen zelf activiteiten organiseren. Aan het einde krijgen de deelnemers een certificaat maatschappelijke diensttijd en organiseren ze samen een eindfeest of afsluitende activiteit.

Voor dit project wordt contact gezocht met:

  • Meiden die een maatschappelijke stage zoeken met impact. Je betekent iets voor een ander en helpt met inburgeren in Zeewolde. Je krijgt een MDT certificaat wat goed staat op je C.V. en je mag je uren gebruiken voor bijvoorbeeld de verplichte MAS stage. 
  • De andere wereldmeiden! Statushouders in de leeftijd van 13 t/m 28 jaar.
  • Enthousiaste sportaanbieders. Wil je als sportvereniging of aanbieder actief deelnemen in het project door bijvoorbeeld een clinic te geven, trainingen open te stellen of actief bijdragen in het werven van deelneemster en buddy's, neem contact op met ons! 

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Martje van den Bosse. Liever bellen of appen? Gebruik dan 06-10255891.

Video

Downloads

Promo Wereldmeiden - MDT'ers (buddy's)
Promo Wereldmeiden - Statushoudsters