Wieler Tour Club Zeewolde

Inleiding

Op de fiets kom je nog eens ergens. Genieten van de mooie natuur en de mooiste plekken in Nederland ontdekken. Dat kan door individueel of samen met anderen te fietsen. Voor deze laatste variant bestaat binnen de gemeente Zeewolde de "Wieler Tourclub Zeewolde" (WTC Zeewolde).

De Wieler Tourclub Zeewolde is als vereniging opgericht op 3 november 1993. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de toerfietssport in de meest ruime zin van het woord.

We beschikken als vereniging over veel kennis, deskundigheid en ervaring op het gebied van de toerfietssport. Fietsen is gezond, goed voor de conditie en ook nog milieuvriendelijk. Toerfietsen is mede daarom behoorlijk populair, ook in Zeewolde. Fietsen is een sportieve ontspanning voor jong en oud.

De WTC Zeewolde is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie. De NTFU is een overkoepelende organisatie die beoogt de belangen van de aangesloten verenigingen, en dus van de georganiseerde toerfietser te behartigen.

Aanbod

Jeugd-ATB WTC-Zeewolde biedt kinderen tussen 8 en 14 jaar gelegenheid om in groepsverband onder begeleiding te komen mountainbiken. 

Wekelijks is er een training en naast de training organiseren wij regelmatig uitstapjes naar andere gebieden. 

De doelstelling met de Jeugd ATB is om wekelijks minimaal 1 training te organiseren die gericht is op spel en ontspanning, techniek en fietscontrole, conditie en duurtraining. 

Contact

WTC- Zeewolde

Havikskruid 73
3892AA Zeewolde